Al Ricco Gelato

Gelateria · Iogurteria · Creperia · Cafeteria · Xocolateria
Sant Feliu de Llobregat - 08980 (Barcelona)

Preparem gelats artesanals, iogurt Gelat, cafès, té, batuts o smoothies, sucs de fruita, granissats, xocolates i molt més. Per això escollim sempre els millors productes. Tenim tantes coses boníssimes que tornaràs moltes vegades per a poder provar-les totes!

El que fem millor

Preparem gelats artesanals que servim tant en terrina o cucurutxo amb gran varietat de sabors a escollir, iogurt gelat boníssim cobert de topping, exquisit cafè de procedència 100% arábica, comprat a granel e importat d' origen, sucs naturals de fruita fresca espremuda al moment, boníssims batuts de fruita, també coneguts com a smoothies, refrescants granissats de sabors clàssics i tropicals,  orxata ben fresca, batut de llet merengada, gofres y crepes amb xocolata, melmelada, nata o el que més et vingui de gust!

Gelat en Terrina o Cucurutxo

Preparem gelat artesà original d'Italia que el servim en terrines o cucurutxos en abundant varietat de sabors a escollir. Treballem també amb gelats dels més prestigiosos productors gelaters amb la finalitat d'oferir la millor qualitat. Disposem també d’una amplia gama de productes per a persones intolerants o al·lèrgiques, més de 15 gelats sense gluten, gelat de vainilla sense sucre i gelats sense lactosa.

Creps

Elaborem unes creps boníssimes a partir d'ingredients 100% natural. Tenim creps de xocolata, creps de vainilla, creps de melmelada entre molts altres ingredients. Destaquem les nostres Crepes acompanyades de deliciós Gelat a escollir d'entre mes de 32 sabors diferents.

Gofres

Tenim Gofres ben calents per a que els gaudeixis com a tu més t'agradi: Amb una cobertura de Nocilla o Nutella, amb melmelada, amb nata, amb vainilla, amb caramel, amb gelat...

Batuts de gelat i batuts de fruita (smoothies)

Els smoothies o batuts de fruites són una opció molt saludable y nutritiva per a l'estiu. Els smoothies són refrescants i a més és una preparació que aporta vitamines, minerals, antioxidants i proteïnes entre d'altres. també preparem batuts de gelat.

Orxata de Xufa

L'Orxata és rica en vitamines i minerals , entre els que destaquen el fòsfor, el ferro i el calci. També aporten nombroses encimes que faciliten la digestió. A més, no conté lactosa ni gluten.

Xocolata a la tassa

Preparem xocolata calenta d’autèntic cacau. La nostre xocolata a la tassa es boníssima i també disposem de varis complements per acompanyar la teva xocolata calenta. Una deliciosa manera de fer una pausa durant el dia.

Té importat a granel

El es una de les begudes més antigues i populars del mon que proporciona molts beneficis per a la salut. A més el té ofereix una amplia gama de sabors que es poden experimentar a través de les diferents varietats. El nostre , és comprat a granel e importat des de el seu lloc d'origen.

El bon cafè de procedència 100% arábica

Únicament escollim el millor cafè d'entre els millors orígens, per això el nostre cafè està inclòs dins dels cafès gourmet. Amb excel·lent sabor i exquisit aroma aconseguim un cafè molt difícil de superar.

També tenim granissats de sabors clàssics i tropicals, orxata ben fresca i boníssim batut de llet merengada, delicioses copes de iogurt natural amb fruta trossejada, galetes o cereals i ens encanta preparar frappé (un exquisit cafè amb gelat i coronat amb nata). Gelat Artesà a l'estil original del Gelato artesano italià.

Tot això en un ambient acollidor i sempre ple de somriures.

On som

Estem situats al c/ Sant Josep, 29 - Sant Feliu de Llobregat - 08980 (Barcelona)

 

Horario d'inviern:
De Dilluns a Divenderes de 09:00 a 13:00 y de 17:00 a 21:00
Dissabte y Diumenge de 17:00 a 21:00
Dimarts tancat (descans de personal).